Adobe Systems Inc. , fondată 1982, realizează soluții software pentru Network Publishing. Uneltele de design grafic, de imagine și animație ale Adobe ajută utilizatorii să-și pună în practică imaginația prin crearea de materiale publicitare, webdesign și alte tipuri media.

Majoritatea imaginilor prezente în mediul online au fost create sau modificate folosind unul sau mai multe produse ale firmei Adobe.

Produsele Adobe sunt dedicate utilizatorilor de graphic design din toate ramurile industriei și din toate profesiile, de la companiile mari până la companiile mici și chiar pasionații de design particulari (home-users).

Motivele principale pentru care se folosesc produsele software Adobe rămân aceleași: crearea și furnizarea conținutului de înaltă-calitate pentru Web, video sau tipar.

 

Dintre Produsele Disponibile

Photoshop  Editare și compunere de imagini

Illustrator  Grafică vectorială și ilustrații

Adobe Creative Cloud for Teams  Aplicații și servicii pentru design, fotografie, video și web. Include peste 20 de aplicații pentru desktop și dispozitive mobile - inclusiv Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, XD și Dimension - plus servicii Creative Cloud.

 

Copyright ©2024 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.