Licențiere Microsoft - Solutii Microsoft Q'NETSolutii Microsoft Q'NET

Licențiere Microsoft

Licențiere Microsoft

    Suntem aici pentru a identifica cea mai bună soluție de licențiere pentru compania dumneavoastră!

Aflați acum: Riscurile software-ului nelicențiat

NOU! Indrumări și exemple de bune practici de achiziție software Microsoft*

*Conform poziției oficiale Microsoft, iunie 2019 

Licențe Microsoft OEM pentru PC-uri noi

    Aceste licențe sunt preinstalate pe PC-uri noi și se adresează producătorilor de echipamente de calcul, celor care produc sau comercializează calculatoare (system builders). Prețurile pentru Original Equipment Manufacturer (OEM) sunt mai mici decât în cazul altor forme de licențiere.

Beneficii:

 • Licență preinstalată de profesioniști pe calculatoarele nou-achiziționate
 • Posibilitatea profitării de beneficii Software Assurance. PC-urile/laptop-urile cu licență OEM se pot înscrie în contracte Microsoft cu licențiere de volum
 • Preț mic al sistemului de operare

Conform licenței, sistemul de operare în varianta de licențiere OEM nu poate fi mutat pe alt calculator. De asemenea, licența nu poate fi folosită pentru legalizarea bazei instalate de PC-uri.

Licențe de legalizare a sistemului de operare: GGK, GGWA

    Sistemele de operare Windows licențiate necorespunzător vă expun unor riscuri de business. Adesea, copiile Windows piratate, ilegale sunt răspunzătoare pentru aceste probleme.

Pentru aceste situații, licențele GGK și GGWA sunt soluția.

Descriere și beneficii:

 • GGK (Get Genuine Kit) este o licență permanentă, netransferabilă, cu suport media inclus și fără drept de downgrade
 • GGWA (Get Genuine License Agreement) este un acord de licențiere nominal, cu o valabilitate de 2 ani, achiziție inițială minimă 5+, fără suport media și cu drept de downgrade

Microsoft OPEN

Descriere și beneficii

   Este cea mai simplă modalitate de licențiere de volum. Se adresează atât companiilor mari, cât și celor mici, care își desfășoară activitatea în orice segment (corporate, academic etc.) și doresc să achiziționeze licențe după modelul „pay as you go” (achiziții pe măsura nevoilor din companie).

Achiziție

Achiziția inițială trebuie să fie de minimum 5 licențe, în orice combinație, sau „1 seat”, în cazul serviciilor online (Cloud). De-a lungul celor 2 ani contractuali, puteți achiziționa servicii multiple de software și online (Cloud), iar comanda poate consta inclusiv într-o singură licență/seat.

Plata licențelor se face în momentul cumpărării. Același sistem se aplică și pentru serviciile online, acoperind o perioadă de 1 an.

Open Value Subscription

Descriere și beneficii

    Program complet de licențiere de volum tip închiriere sau leasing de software. Se adresează  companiilor care își doresc să standardizeze infrastructura IT și să maximizeze beneficiile Software Assurance asociate licențelor.

Achiziție

   Beneficiarul poate opta pentru un mix de licențiere clasică și cloud / servicii online Microsoft (aplicații găzduite în Microsoft Data Centers), în cadrul aceluiași contract.

OVS vă oferă flexibilitate maximă, permițând atât adăugarea de PC-uri (legal licențiate), cât și diminuarea numărului acestora. De asemenea, OVS permite minimizarea costurilor inițiale și o bugetare predictibilă, prin înghețarea prețului și distribuirea plăților de-a lungul perioadei contractuale (3 ani).

 

Contact Q’NET

Ne găsiți la adresa: Str. Fecioarei nr.13, Sector 2, București 020103
Email: sales@qnet.ro

Contactați-ne

și noi vă răspundem în aceeași zi!

Nume
Email
Doresc detalii suplimentare despre:
 • - selectați -
 • Azure
 • Q’Assist SMC 365
 • Q’Assist Formulare
 • Q’Assist Helpdesk
 • Q’Assist Licitații
 • Q’Assist Ședinte
 • Office 365 + Servicii Q’NET asociate
 • Consultanță în Licențiere
 • Soluții ERP