Home - Solutii Microsoft Q'NETSolutii Microsoft Q'NET

Misiunea, viziunea
și valorile Q’NET

Misiune

Ne dorim să venim în întâmpinarea clienților noștri cu soluții și servicii IT personalizate astfel încât să răspundem nevoilor reale pe care orice afacere le are. Vrem să fim partenerii de încredere care vă ajută să vă atingeți obiectivele și să vă conturați strategia de business pe baza soluțiilor IT potrivite.

Viziune 

Ne ghidăm după deviza: perfecționare continuă, pentru a fi la curent cu noutățile din domeniul IT astfel încât, la finalul fiecărei zile să știm că le-am oferit clienților noștri cele mai bune soluții și servicii de business.

Valori

Cele trei valori care stau la baza activității noastre sunt: seriozitatea, profesionalismul și promptitudinea. Clienții noștri se pot baza pe seriozitatea cu care tratăm fiecare solicitare, profesionalismul cu care ne îndeplinim sarcinile și promptitudinea cu care răspundem oricărei nevoi de tehnologie.

poza_home

Misiunea, viziunea
și valorile noastre

Misiune

Ne dorim să venim în întâmpinarea clienților noștri cu soluții și servicii IT personalizate astfel încât să răspundem nevoilor reale pe care orice afacere le are. Vrem să fim partenerii de încredere care vă ajută să vă atingeți obiectivele și să vă conturați strategia de business. Specialiștii noștri oferă cele mai potrivite soluții IT, bazându-se pe experiență și implicare.

Viziune 

Ne ghidăm după un singur scop: acela de a ne perfecționa continuu, de a fi la curent cu noutățile din domeniul pe care îl reprezentăm astfel încât, la finalul fiecărei zile să știm că le-am oferit clienților noștri, investitorilor și membrilor echipei cele mai bune soluții de business și cele mai bune condiții de lucru.

Valori

Cele trei valori după care ne ghidăm activitatea sunt: seriozitate, profesionalism, promptitudine. Le îndeplinim cu pasiune și implicare. Clienții noștri se pot baza pe seriozitatea cu care ne ținem de promisiuni, profesionalismul cu care ne îndeplinim sarcinile și rapiditatea cu care găsim soluții pentru orice nevoie.