Urmărirea și gestionarea contractelor cu softul Q’Assist Contracte

 

Fiecare companie ia în calcul la un moment dat să facă managementul contractelor în mod automat, adică să folosească un soft dedicat care să creeze documentul, să-l urmărească, să-i modifice starea (expirat, în termen), să permită generare rapidă a unor rapoarte și analize.

Q’Assist Contracte vă oferă posibilitatea de a urmări contractele încheiate cu furnizorii și clienții, în mod centralizat, rapid, oricând și de oriunde. Accesul  controlat la informație și confidențialitatea sunt asigurate 100%.

 

Q’Assist Contracte Basic vs. Q’Assist Contracte Premium

În funcție de nevoile companiei dvs., vă punem la dispoziție două versiuni de produs, perfect customizabile, și anume:

  • Q’Assist Contracte Basic incorporează un Registru de Contracte Clienți și/sau Furnizori în care se stochează, într-o structură de foldere departamentale, toate documentele contractuale și informațiile asociate acestora.

Documentele pot fi vizualizate, filtrate și sortate după diferite criterii. Vizualizările pot fi create sau modificate în mod autonom de către beneficiarul aplicației.

 

 

  • Q’Assist Contracte Premium este soluția potrivită pentru companiile care au un proces complex de semnare al contractelor (documentație stufoasă, metode diverse de finanțare, furnizori multipli, echipă de lucru mare etc.)

Fluxurile și condițiile logice definite 100% de către beneficiarul aplicației asigură 100% acuratețe a datelor prin verificarea multiplă a documentelor încărcate.

 

 

Ce nevoie acoperă softul Q’Assist Contracte

Indiferent de mărimea sau domeniul companiei, nevoia de a gestiona eficient contractele există, fie că ne-am confruntat cu pierderea arhivei (inundație, incendiu etc.)  sau cu nevoia stringentă de a avea acces rapid și structurat la informațiile din contracte pentru un raport de activitate sau pentru a ne ajuta partenerul de afaceri cu o copie dupa anexă sau contract.

Cu ajutorul aplicației Q'Assist Contracte, accesul se face într-un timp scurt, online, chiar dacă după momentul arhivării contractului în aplicație dosarul  în care se afla contractul  a fost pierdut sau distrus.

 

 

Ușurință în utilizare

Timpul  mediu alocat pentru arhivarea unui contract  prin intermediul softului va fi de 3 minute.  Timpul mediu pentru căutarea lui va fi de un minut.

Arhivarea contractelor nu necesită competențe deosebite de lucru din partea operatorilor. Primul pas constă în scanarea documentului. Apoi urmează adaugarea furnizorului sau clientului, alegerea departamentului beneficiar din companie, atașarea documentului scanat și completarea datelor din document: data încheiere, data început, data expirare, persoana responsabilă de contract, valoare contract cu setare valută. În funcție de tipul de activitate, pot fi adăugate câmpuri noi.

 

Implementarea aplicației

 Printscreen Q'Assist Contracte Basic - Raport Excel contracte furnizori

 

Beneficii asigurate

Ai acces rapid în timp real, de oriunde, oricând la toate contractele semnate cu clienții și furnizorii.
Poți genera ușor și repede rapoarte în Excel pe baza cărora poți face analize la nivelul întregii companii.
Primești, în mod automat, notificări la adăugarea și la expirarea contractului.
Administrarea facilă a softului imediat după implementare.

 

 

Copyright ©2019 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.