Adobe Systems Inc. , fondată 1982, realizează soluții software pentru Network Publishing. Uneltele de design grafic, de imagine și animație ale Adobe ajută utilizatorii să-și pună în practică imaginația prin crearea de materiale publicitare, webdesign și alte tipuri media.

Majoritatea imaginilor prezente în mediul online au fost create sau modificate folosind unul sau mai multe produse ale firmei Adobe, cum ar fi: Photoshop, Illustrator, Acrobat, GoLive, LiveMotion, Premiere și After Effects.

Produsele Adobe sunt dedicate utilizatorilor de graphic design din toate ramurile industriei și din toate profesiile, de la companiile mari până la companiile mici și chiar pasionații de design particulari (home-users).

Motivele principale pentru care se folosesc produsele software Adobe rămân aceleași: crearea și furnizarea conținutului de înaltă-calitate pentru Web, video sau tipar.

 

Produse Disponibile

Adobe Connect 

Adobe LiveCycle ES2 

Adobe® Creative Cloud™

 

Copyright ©2019 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.