Bucureşti, 21.07.2014- Q’NET INTERNATIONAL obţine titlul de APC Elite Business Network Partner
 
American Power Conversion oferă protecție împotriva multora dintre cauzele principale ale pierderii de date, daune de hardware și de nefuncționare.
 
Fondată în 1981, APC este un important furnizor mondial de, end-to-end AC și DC, având la bază produse și servicii de back-up de energie, care includ suprimarea undelor, surse de alimentare neîntreruptibile (UPS), echipamente de climatizare de putere, putere de software de management, DC și sisteme de alimentare, precum și echipamente de răcire de precizie, dar și servicii profesionale și de consultanță pentru rețele Nonstop Networking™.
 
APC stabilește standardul pentru calitate, inovare și sprijin pentru soluții de protecție a alimentării, de la sisteme desktop la operațiunile centrului de date, la instalațiile întregi. Soluțiile sale complete, care sunt proiectate atât pentru acasă, cat și mediile corporatiste, aducând îmbunătăţiri majore.
Copyright ©2019 QNET.RO
linkedin gplay f

Prin vizitarea și utilizarea site-ului vă exprimați acordul asupra plasării de fișiere "cookies" de către Q'NET INTERNATIONAL.