Newsletter
Qnet

Contact: 021-211.78.01/55

Email: marketing@qnet.ro

header


Pachete personalizate de servicii SUPORT


Cu Q'NET 50, Q'NET 100 si Q'NET 150 va asigurati functionalitatea in parametri normali a echipamentelor IT si pretuiti fiecare minut de lucru al angajatilor dumneavoastra.Aceste pachete de servicii includ 50/100/150 de ore de suport, prin care compania dvs. beneficiaza de personal calificat, disponibil pentru interventii la cerere, in baza unui SLA agreat prin contract.


End of Life pentru Windows XP


Incepand cu 8 aprilie 2014, Microsoft nu va mai oferi suport pentru Windows XP, ceea ce inseamna ca update-urile critice, patch-urile si asistenta tehnica aferenta produsului nu vor mai fi disponibile. Aceasta se traduce in riscuri si probleme de compatibilitate pentru PC-urile Dumneavoastra din mediul de business.
Acum este timpul potrivit pentru upgrade la Windows 8!


Noua directie in materie de instruire: Solutiile e-learning


Cu aplicabilitate atat in domeniul educational - public si privat - cat si in cel de business, solutiile software de e-learning sporesc eficienta proceselor de instruire prin transpunerea acestora intr-un mediu colaborativ, ce permite interactiuni in timp real intre toate persoanele implicate ( indiferent de locatia fizica a acestora), precum si acces rapid la sursele de informatie, mijloacele de testare si portofoliile personalizate.

Q'NET INTERNATIONAL, in calitate de partener ELEARNINGFORCE Silver si dezvoltator de solutii IT integrate pe platforma Sharepoint, ofera beneficiarilor sai una dintre cele mai performante si raspandite (2.700.000 utilizatori in intreaga lume ) platforme de Management al proceselor educationale.Ce este nou in NAV 2013?


Noua versiune NAV 2013 a imbunatatit functionalitatile de baza pentru a fi mai usor de utilizat si personalizat.

Prin Web Client, NAV 2013 poate fi accesat de pe aproape orice dispozitiv care accepta un browser web. Acest lucru va ofera libertatea de a prezenta datele dvs. pe un dispozitiv mobil sau tableta.

Functionalitatile sunt integrate complet cu restul produselor Microsoft. Aceste caracteristici sunt intuitive pentru utilizatorii solutiei si le va permite acestora sa lucreze mai inteligent si mai eficient.

Raportarea s-a imbunatatit considerabil si nu mai avem nevoie de clientul Classic. Datele dvs. pot migra intre mai multe aplicatii perfect pentru a oferi rapoarte dinamice in timp real. Diagramele si graficele au fost, de asemenea, imbunatatite. Aceste caracteristici noi de raportare sunt posibile prin integrarea stransa a Microsoft Dynamics NAV 2013, Microsoft Excel si a altor tehnologii.
Centre Q'NET in tara:

  • Brasov
  • Cluj
  • Constanta
  • Craiova
  • Iasi
  • Suceava
  • Timisoara

plus alte 18 centre de service prin companii partenere in orase importante ale tarii.


AX

Primiti acest mesaj deoarece ne-ati furnizat adresa Dvs. de email, in calitate de client, sau v-ati abonat la newsletter. In conformitate cu legislatia privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat SPAM deoarece contine datele noastre de identificare si instructiuni de dezabonare. Newsletter-ul va este trimis din dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi produse si servicii pe care vi le putem oferi.Email-ul Dvs. figureaza in baza noastra de date si in cazul in care nu sunteti interesat de ofertele noastre, pentru a nu mai primi acest tip de mesaje din partea noastra va rugam sa dati click pe dezabonare. Adresa dumneavoastra va fi automat stearsa din baza de date. Va multumim!