De fiecare dată, tipărituri cu aspect profesionist | variantă online
HP
Mereu, tipărituri de calitate
Doar cu toner HP original
Tonerul HP original funcţionează de fiecare dată
Peste jumătate din persoanele care folosesc toner ieftin se confruntă cu probleme1. Doar cartuşele cu toner HP original vă oferă calitate imbatabilă, care vă garantează tipărituri cu aspect profesionist de fiecare dată2.
Tonerul HP original funcţionează de fiecare dată
Vă poate reduce costurile totale cu imprimarea
Nu vă pierdeţi timpul şi banii cu cartuşele non-HP. Alegeţi cartuşe de toner HP originale şi vă puteţi reduce costurile totale cu imprimarea, comparativ cu tonerul non-HP3.
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi la shop@qnet.ro.
Accesați gama completă de tonere.
reduceți TCO* cu minim 30 €
* Total cost of ownership
1 Conform unui studiu realizat de Lyra Research în 2012, pentru zona Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, la comanda HP. Rezultatele au la bază un număr total de 1050 de utilizatori de imprimante HP Color LaserJet, care au folosit atât cartuşe cu toner HP originale, cât şi non-HP. Dintre aceştia, 552 s-au confruntat cu probleme în cazul cartuşelor non-HP.
2 Un studiu realizat de QualityLogic în 2010, la comanda HP, în care au fost comparate cartuşele monocrome originale HP, pentru imprimante laser, cu nouă cartuşe toner non-HP, de firmă, disponibile în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, pentru imprimantele HP LaserJet P1505, P4015, HP 36A şi 64A. Pentru detalii, consultaţi qualitylogic.com/EMEAmonotonertest.pdf
3 Calcul realizat de HP pe baza unui studiu realizat de QualityLogic în 2010, la comanda HP, în care au fost comparate cartuşele monocrome originale HP, pentru imprimante laser, cu cartuşe toner non-HP, disponibile în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, pentru imprimantele HP LaserJet P1505, P4015, HP 36A şi 64A. Pentru detalii, consultaţi qualitylogic.com/EMEAmonotonertest.pdf. Calculul include hârtia, înlocuirea cartuşului şi manopera pentru imprimări repetate. Presupune un număr egal de pagini pentru uz extern, intern şi individual. Preţul manoperei conform studiului Mercer asupra salariilor la nivel mondial, efectuat în 2009. Se presupune că preţul de achiziţie al unui cartuş HP este 140 Euro, iar preţul de achiziţie al unui toner non-HP, cu 42% mai mic. Preţurile, costurile şi economiile pot varia.
© 1994-2013 Hewlett-Packard Company. Toate drepturile rezervate.
Acest mesaj nu reprezintă SPAM. El conţine datele noastre de identificare şi instrucţiuni de dezabonare. V-a fost oferit din următoarele motive: sunteţi un client al firmei noastre sau sunteţi în baza noastră de date ca urmare a unor corespondenţe anterioare. Ne cerem scuze dacă mesajul a ajuns la dumneavoastră dintr-o eroare sau dacă acest e-mail nu vă aduce informaţii utile. Dacă nu mai doriţi să primiţi mesaje de acest gen din partea noastră, vă rugăm să ne trimiteţi un mail cu textul "DEZABONARE".