Vă doriți soluţii software personalizate activităţii dumneavoastră? | variantă online
Q'NET Solutii Software
Vă doriți soluţii software personalizate activităţii dumneavoastră?
Q’NET INTERNATIONAL vă răspunde cu promptitudine, seriozitate și flexibilitate.
Alegeți Q’Assist Licitații- cea mai la îndemână soluție software de gestiune a licitațiilor.

Participați la licitații?
Dacă da, cât de greu vă este să urmariți statusul acestora?
Reușiți să aveți o viziune de ansamblu asupra licitațiilor la care participați?

Vă înțelegem perfect pentru că am fost în situația dumneavoastră. Inainte de a dezvolta aplicația Q’Assist Licitații am fost în aceeași situație. Nu puteam urmări cu ușurință licitațiile și simțeam presiunea timpului, chiar și nejustificat. Ne lipsea ordinea în documente, iar userii implicați nu aveau acces simultan și în timp real la informație.

Vă ușurați munca prin Q’Assist Licitații. Este o soluție software de gestiune colaborativă a procesului de participare la licitații, cu un preț accesibil, ușor de customizat și care va oferi echipei dumneavoastră un avantaj competitiv.


Costul aplicației: 2990 euro + TVA*

OFERTĂ: Dacă achiziționați aplicația pănă la data de 17 Aprilie 2014, vă oferim GRATUIT 6 h de training pentru utilizarea aplicației.

Solicitați detalii
Soluții e-learning pe platformă Sharepoint
Aveți angajați sau colaboratori pe care trebuie să-i instruiți si să-i evaluați periodic și doriți să optimizați costurile cu acestea?
Folosind soluția Sharepoint LMS, costurile rezultate ca urmare a întreruperii activitații de lucru, costurile cu deplasarea și cazarea vor dispărea. Totodată managementul portofoliului de competențe si certificari va fi rapid, eficient și usor de realizat.

In calitate de ELEARNINGFORCE Silver Partner şi dezvoltator de soluţii IT integrate pe platforma Sharepoint, oferim clienților noștri una dintre cele mai performante şi răspândite platforme de Management al proceselor educaţionale.
Aflați mai multe informații->>
Sunteți interesat(ă) de soluțiile software dedicate managementului organizațional sau de soluțiile e-learning?
Venim GRATUIT la sediul dumneavoastră pentru a vă face o prezentare live.
*Dacă solicitați instalarea de platforme ( Windows, SQL, Sharepoint) sau licențe Microsoft vor apărea costuri suplimentare. Cost customizare aplicație: 35 Euro+TVA/ora.

Acest mesaj nu reprezintă SPAM. El conţine datele noastre de identificare şi instrucţiuni de dezabonare. V-a fost oferit din următoarele motive: sunteţi un client al firmei noastre sau sunteţi în baza noastră de date ca urmare a unor corespondenţe anterioare. Ne cerem scuze dacă mesajul a ajuns la dumneavoastră dintr-o eroare sau dacă acest e-mail nu vă aduce informaţii utile. Dacă nu mai doriţi să primiţi mesaje de acest gen din partea noastră, vă rugăm să ne trimiteţi un mail cu textul "DEZABONARE".