Multifuncționala. Redefinită de către HP  |  Vizualizare web
Schimbă-ți vechea imprimantă
Împrospătează-ți linia de imprimante pentru a-ți crește competitivitatea
Multifuncționala. Redefinită de către HP.
Reducerea costurilor de imprimare reprezintă unul dintre obiectivele principale într-o companie, costurile de imprimare crescând direct proporţional cu dimensiunea acesteia.

Schimbă-ți vechea imprimanta și cumpără una dintre legendarele multifuncționale de la HP. Vezi mai jos cele mai populare modele de imprimante.
HP LaserJet Enterprise flow MFP M525 toată gama
HP Laserjet Pro 400 M401 toată gama
Imprimare contractuală
Vă punem la dispoziţie contractul ALL-IN, HP Channel Led Pay per Use, ce are la bază echipamente HP şi vă asigură, fără excepţie, următoarele avantaje:
- Optimizarea consumului infrastructurii;
- Opţiuni flexibile de plată;
- Procese simplificate;
- Stabilitatea preţului pentru servicii şi consumabile, pe toată durata contractului.
Află mai multe
*Imaginile pot avea caracter informativ!


Acest mesaj nu reprezintă SPAM. El conţine datele noastre de identificare şi instrucţiuni de dezabonare. V-a fost oferit din următoarele motive: sunteţi un client al firmei noastre sau sunteţi în baza noastră de date ca urmare a unor corespondenţe anterioare. Ne cerem scuze dacă mesajul a ajuns la dumneavoastră dintr-o eroare sau dacă acest e-mail nu vă aduce informaţii utile. Dacă nu mai doriţi să primiţi mesaje de acest gen din partea noastră, vă rugăm să ne trimiteţi un mail cu textul "DEZABONARE".

© 1994-2013 Hewlett-Packard Company. Toate drepturile rezervate. Toate produsele și denumirile de companii menționate aici sunt mărci înregistrate ale respectivilor proprietari.