Soluțiile software Q'NET | versiune online
QNET Însemn al partenerului HP
PROIECTUL TĂU,
UN NOU MUNTE DE CUCERIT.

Consultanță în Licențiere
Existența unei game largi de programe de licențiere și modul relativ rapid de evoluție a acestora, pot face dificilă sarcina beneficiarilor ce doresc să achiziționeze software. Atât timp cât aceeași tehnologie poate fi obținută în diverse programe de licențiere la prețuri diferite, necesitatea unui specialist în licențiere este obligatorie.
Descarcă Ghidul de licențiere
Q'Assist - Aplicații Sharepoint
Soluțiile software customizabile pentru Organizare și Colaborare- dezvoltate pentru a reduce resursele asociate proceselor organizaționale: Q'Assist SMC 365, Q'Assist Formulare, Q'Assist Helpdesk, Q'Assist Licitații, Q'Assist Comitete
Află cum te poate ajuta fiecare aplicație
Office 365 + Servicii Q’NET asociate
Cu un simplu browser și un abonament Office 365 accesați toate aplicațiile familiare și serverele de productivitate– Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Exchange, Skype for Business, Sharepoint - ca servicii online, cu 99.9% 'uptime' garantat financiar. Office 365 permite instalarea suitei Office pe 5 dispozitive ale aceluiași utilizator. Accesul la ultimele versiuni de produs este inclus în abonament.
Află mai multe detalii
Pot fi de interes:

Studiu de Caz - Blue Air folosește soluția Q’Assist SMC


De ce să alegeți Office 365

Catalogul Produselor IT


Contactează-ne rapid accesând www.qnet.ro/microsoft/
Acest mesaj nu reprezintă SPAM. El conţine datele noastre de identificare şi instrucţiuni de dezabonare. V-a fost oferit din următoarele motive: sunteţi un client al firmei noastre sau sunteţi în baza noastră de date ca urmare a unor corespondenţe anterioare. Ne cerem scuze dacă mesajul a ajuns la dumneavoastră dintr-o eroare sau dacă acest e-mail nu vă aduce informaţii utile. Dacă nu mai doriţi să primiţi mesaje de acest gen din partea noastră, vă rugăm să ne trimiteţi un mail cu textul "DEZABONARE".

© 2016 Q’NET INTERNATIONAL SRL


Q’NET INTERNATIONAL SRL, Str. Fecioarei, Nr. 13, Sector 2, Bucureşti