Seria HP Officejet Pro X | vizualizare web
Logo partener Însemn al partenerului HP
Arată și funcționează
ca o imprimantă laser.
Costă pe jumătate.
Cu seria
HP Officejet Pro X
Cu seria HP Officejet Pro X ai imprimare de o claritate laser și viteză de 70 de pagini pe minut1, dar la un preț cu 50% mai mic pe pagină2 față de imprimante laser color concurente.
Solicită ofertă
Tehnologia unică HP PageWide
Folosind tehnologia unică HP PageWide, seria HP Officejet Pro X imprimă o pagină întreagă într-o singură trecere pentru a îmbunătăți ritmul de lucru.
Contactează-ne pentru detalii
Pot fi de interes:

SERVICE AUTORIZAT HP


EXTENSIILE DE GARANTIE LA PRODUSELE HP: SERVERE , STORAGE

PROMOTIA LUNII- Q'NET SERVICE

CATALOGUL PRODUSELOR IT

Pentru detalii, sună la 0212117801 sau accesează www.qnetshop.ro
1 În modul general de birou. Exclude prima pagină. Pentru detalii accesează hp.com/go/printerclaims.

2 HP Officejet Pro X: Afirmația este bazată pe majoritatea imprimantelor multifuncționale color sub 1,000 € și pentru imprimantele color laser sub 800 € din August 2013, bazat pe cota de piață raportată de IDC din Q2 2013. Comparațiile CPP pentru consumabilele imprimantelor laser sunt bazate pe specificațiile publicate de către producătorii cartușelor cu cea mai mare capacitate. CPP-ul HP Officejet X este bazat pe prețul de vânzare la liber estimat pentru cartușele de cerneală HP 970XL/971XL, randamentul publicat pentru imprimări color și imprimare continuă în modul predefinit. Prețurile și randamentele reale pot varia. Pentru mai multe informații, vezi hp.com/go/learnaboutsupplies.

Acest mesaj nu reprezintă SPAM. El conţine datele noastre de identificare şi instrucţiuni de dezabonare. V-a fost oferit din următoarele motive: sunteţi un client al firmei noastre sau sunteţi în baza noastră de date ca urmare a unor corespondenţe anterioare. Ne cerem scuze dacă mesajul a ajuns la dumneavoastră dintr-o eroare sau dacă acest e-mail nu vă aduce informaţii utile. Dacă nu mai doriţi să primiţi mesaje de acest gen din partea noastră, vă rugăm să ne trimiteţi un mail cu textul "DEZABONARE".

© 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P.


Q’NET INTERNATIONAL SRL, Str. Fecioarei, Nr. 13, Sector 2, Bucureşti