Daca nu vizualizati corect acest newsletter, va rugam sa accesati varianta online.

Consolidati-va infrastructura software prin semnarea unui contract “Microsoft Enterprise Agreement / Subscription”

Sunteti o companie cu mai mult de 250 de angajati, fiecare avand acces la PC-uri, laptop-uri, tablete, smart phones, servere si software-ul aferent?

Sunteti la curent cu mega-tendintele din industrie (Virtualizare, Cloud computing, Mobilitate si Productivitate) si cautati o modalitate de a le accesa simplu si eficient in cadrul unui singur contract de licentiere de volum complet?

Sunteti in cautarea unui partener Microsoft care a inteles rolul vital  pe care  software-ul il joaca in mediul IT din companie si faptul ca achizitiile de software trebuie sa aiba la baza o abordare holistica – intregul fiind mai important decat piesele ce il formeaza -  si o justificare economica de tip CAPEX/OPEX?

Q’NET INTERNATIONAL va recomanda:

Microsoft Enterprise Agreement  (EA/EAS)- contractul de licentiere de volum care ofera, alaturi de cele mai bune preturi pentru dimensiunea organizatiei dumneavoastra, beneficii asociate de tip Software Assurance, o modalitate de licentiere  cu management simplificat, via contract de standardizare a infrastructurii software la nivel de organizatie.  
Microsoft Enterprise Agreement (EA/EAS) ofera posibilitatea cea mai simpla de licentiere atat de tip traditional (on-premises software), cat si cel aflat in tendinte (servicii cloud), in cadrul  aceluiasi contract.
Cu un singur contract,  veti beneficia de flexibilitatea de a:
ü  simplifica licentierea Microsoft, bugetarea, administrarea intregii infrastructuri software din companie;
ü  alege  intre software on premises si servicii cloud pentru diferite tipuri de utilizatori si/sau in functie de nevoi, de eficientizare financiara;
ü  optimiza cheltuielile legate de tehnologie care sa acomodeze cel mai bine nevoile IT si nevoile utilizatorilor;
ü  eficientiza managementul 'assets'-urilor din infrastructura 
ü  asigura software 'compliance', eliminarea riscurilor legate de implementarea de software necorespunzator licentiat

Speram sa devenim partenerul de care aveti nevoie in dezvoltarea propriei viziuni tehnologice ce va permite companiei dumneavoastra sa isi accelereze ritmul de crestere al business-ului.
Traim intr-o lume in care transformarea este cuvantul la ordine, in care regulile jocului se schimba. Let’s lead the game together!

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la ro.microsoft@qnet.ro.

Beneficii contract EA:

ü  Valoare maxima pentru organizatii mari ce doresc un contract de licentiere usor de administrat

ü  Flexibilitate in mixarea serviciilor cloud si a licentelor traditionale prin achizitia acestora in cadrul aceluiasi agreement

Contactati-ne!
           ro.microsoft@qnet.ro

Q’NET INTERNATIONAL este Licensing Solution Provider (LSP).

Acest nivel inalt de parteneriat cu Microsoft  ofera garanția pentru dumneavoastra ca detinem  competentele si avem o vasta expertiza in proiectarea si comercializarea de solutii de volum Microsoft.

Competente Microsoft detinute:

Gold Volume Licensing
Gold Server Platform
Gold Data Platform
Silver SAM (Software Asset Management)
Cloud Accelerate

 

www.qnet.ro
www.microsoft.com/ro-ro/
www.microsoft.com

Acest mesaj nu reprezintă SPAM. El conţine datele noastre de identificare şi instrucţiuni de dezabonare. V-a fost oferit din următoarele motive: sunteţi un client al firmei noastre sau sunteţi în baza noastră de date ca urmare a unor corespondenţe anterioare. Ne cerem scuze dacă mesajul a ajuns la dumneavoastră dintr-o eroare sau dacă acest e-mail nu vă aduce informaţii utile. Dacă nu mai doriţi să primiţi mesaje de acest gen din partea noastră, vă rugăm să ne trimiteţi un mail cu textul "DEZABONARE".
Q’NET INTERNATIONAL SRL, Str. Fecioarei, Nr. 13, Sector 2, Bucuresti